Light Bee X - Road Legal

11 000,00 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Light Bee X - Road Legal
Подробно описание
Подробно описание

Sur-Ron създаде Light Bee X с идеята да предложи на пазара продукт без аналог досега - лек, бърз, надежден, и в същото време достъпен модел, който да е ефективен както в модерната забързана градска среда, така и във вашите offroad приключения.

 

С автономност на батерията от 120км* пробег и максимална скорост 85км/ч, Light Bee X ще ви предложи изцяло ново изживяване. Управлението му е сравнимо с лекотата на планински байк, благодарение на теглото си от 47кг.

 

Централно разположеният двигател с огромните 250Nm въртящ момент, разположен в непосредствена близост до батерията с 2.44Kwh, допринасят за перфектното разпределение на масата върху окачването с 200мм ход отпред и отзад.

 

Със своята рамка от трето поколение, излята под налягане от 6000т по най-съвременна технология от лек алуминий, Sur-Ron Light Bee X задава стандарти за продукт с най-добро качество.

 

Леката и мощна 60V 40Ah батерия, съставена от Samsung 21700 клетки предлага автономия от 120 км, а съвременният BMS с 4 сензора за температура се грижи за надеждността ѝ, позволявайки възможно най-много цикли безпроблемна работа.

Гаранция 2 години или 20 000 км*