Популярни Продукти
ИЗСЛЕДВАЙТЕ НОВИ ЗЕМИ. ДОБРЕ ДОШЛИ В СЛЕДВАЩАТА ГЕНЕРАЦИЯ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ МОТОЦИКЛЕТИ

ИЗСЛЕДВАЙТЕ НОВИ ЗЕМИ. ДОБРЕ ДОШЛИ В СЛЕДВАЩАТА ГЕНЕРАЦИЯ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ МОТОЦИКЛЕТИ

Sur-Ron е изненадващ хит в много дисциплини, изпитания, ендуро, катерене на хълм, проучване или фрийстайл забавление. Неговият огромен въртящ момент спечели сърцата и на най-професионалните състезатели.

 

С интеграцията, дизайна и производителността си, Sur-Ron поставя нови стандарти във всички области.

 

Sur-Ron създаде Light Bee X с идеята да предложи на пазара продукт без аналог досега - лек, бърз, надежден, и в същото време достъпен модел, който да е ефективен както в модерната забързана градска среда, така и във вашите offroad приключения.

 

С автономност на батерията от 100км* пробег и максимална скорост 85км/ч, Light Bee X ще ви предложи изцяло ново изживяване. Управлението му е сравнимо с лекотата на планински байк, благодарение на теглото си от 47кг.

 

Централно разположеният двигател с огромните 250Nm въртящ момент, разположен в непосредствена близост до батерията с 1.9Kwh, допринасят за перфектното разпределение на масата върху окачването с 200мм ход отпред и отзад.

 

Със своята рамка от трето поколение, излята под налягане от 6000т по най-съвременна технология от лек алуминий, Sur-Ron Light Bee X задава стандарти за продукт с най-добро качество.

 

Леката и мощна 60V 32Ah батерия, съставена от Panasonic 18650 клетки предлага автономия от 100 км, а съвременният BMS с 4 сензора за температура се грижи за надеждността ѝ, позволявайки възможно най-много цикли безпроблемна работа.

 

И-Муув ЕООД - Официален Дистрибутор на Sur-Ron за България